Broilerin sisäfilettä, marinoitua punasipulia ja hunajamelonia.
Edullinen rapea jäävuorisalaatti kelpaa hienosti. Vielä kun lisätään
paahdetettuja auringonkukan siemeniä niin salaatista tulee liian
tervellistä.
Broilerin- tai kanansisäfilettä
Jäävuorisalaattia 1 pnt
Punasipulia 1 kpl
Öljyä 2 rkl
Valkoviinietikkaa tai valkoista balsamicoa 5 rkl
Hunajameloni 1 kpl
Auringonkukansiemeniä paahdettuja n. 50 g
Suolaa
Mustapippuria
![]() |
Raikas, täyteläinen salaatti broilerin- tai kanansisäfileestä. |
Broilerin- tai kanansisäfilettä
Jäävuorisalaattia 1 pnt
Punasipulia 1 kpl
Öljyä 2 rkl
Valkoviinietikkaa tai valkoista balsamicoa 5 rkl
Hunajameloni 1 kpl
Auringonkukansiemeniä paahdettuja n. 50 g
Suolaa
Mustapippuria
Pilko punasipuli aivan pieneksi silpuksi ja kuullota öljyn kanssa pannulla.
Laita kulhoon suolaa, balsamico tai valkoviinietikka ja mustapippuria hieman.
Kaada kuullotetut punasipulit sekaan. Laita jääkaappiin noin 30 minuutin ajaksi.
Suolaa ja pippuroi sisäfileet.
Pilko salaatti erittäin pieneksi silpuksi.
Halkaise hunajameloni ja puhdista siemenet. Nostele ohuita siivuja hedelmälihaa lautaselle valumaan.
Kypsennä lihat grillissä tai pannulla kypsäksi. Noin 10 minuuttia ja kansi kiinni sekä kerran kääntäen. Kiedo folion sisään hetkeksi.
Leikkaa suikaleita pituus-suunnassa.
Laita pilkottu salaatti alimmaiseksi, ripottele marinoituja punasipulia päälle.
Nostele hieman valuneet hunajamelonit salaatin reunoille.
Nosta lihat päälle ja ripottele paahdetut auringonkukansiemenet pinnalle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.