Fetasalaatti ja sekaan karamellisoitua pekonia.
Käytin tähän Mimisversojen punamangoldia, mizunaa ja japanin sinappia versoina. Salaatiksi käy kuitenkin mikä tahansa kunhan se on tuore ja mielummin kotimainen.
Pekonia 140 g
Sokeria n. 1 rkl
Fetajuustoa
Mizunaa
Japanin sinappia
Punamangoldia
Käytin tähän Mimisversojen punamangoldia, mizunaa ja japanin sinappia versoina. Salaatiksi käy kuitenkin mikä tahansa kunhan se on tuore ja mielummin kotimainen.
Pekonia 140 g
Sokeria n. 1 rkl
Fetajuustoa
Mizunaa
Japanin sinappia
Punamangoldia
Leikkaa pekonisiivut noin kolmeen osaan tai puolita ne. Pilko loput siivut aivan pieneksi.
Paista kuumalla pannulla rapeaksi.
Siirrä isommat siivut keittiöpaperin päälle lautaselle, näin loputkin rasvat imeytyvät pois. Karamellisoi pekonisilppu.
Paista kuumalla pannulla ja kaada ylimääräinen rasva pois.
Lisää sokeri ja sekoita kunnes sokeri siirappisoituu pekoniin.
Anna pekonin ottaa hieman väriä ja siirrä lautaselle pienissä erissä.
Sekoita salaatti, pilkottu fetajuusto sekä sokeroidut pekonit keskenään.
Lisää koristeeksi sokeroimattomat pekonisiivut.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.