Pasta carbonara on se legenda, mitä pastaruokiin tulee.
Samalla tyylillä saat vastaavan chorizomakkarasta.
Ai että muuten maistuu. Vielä kun sekaan tulee tomaattia ja yrttejä niin helppo ja herkullisempi pastaruoka on valmis.
Pekonia 140 g
Chorizomakkaraa 400 g
Kananmunia 2 kpl
Pastaa 500 g
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 3 kynttä
Kirsikkatomaattia n. 200 g
Öljyä 2 rkl
Rucolaa
Suolaa
Mustapippuria
Parmesanjuustoa
Kananmunia 2 kpl
Samalla tyylillä saat vastaavan chorizomakkarasta.
Ai että muuten maistuu. Vielä kun sekaan tulee tomaattia ja yrttejä niin helppo ja herkullisempi pastaruoka on valmis.
![]() |
Chorizo-makkaraa ja pekonia. Ai, että. |
Pekonia 140 g
Chorizomakkaraa 400 g
Kananmunia 2 kpl
Pastaa 500 g
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 3 kynttä
Kirsikkatomaattia n. 200 g
Öljyä 2 rkl
Rucolaa
Suolaa
Mustapippuria
Parmesanjuustoa
Kananmunia 2 kpl
Pilko sipulit ja pekoni sekä chorizomakkara. Paista kaikki melkein kypsäksi ja pinta ruskeaksi pekonin rasvalla.
Keitä pasta runsaasti suolatussa vedessä, melkein kypsäksi.
Kaada keitinvesi pois ja yhdistä kaikki keskenään.
Riko munat sekaan ja lisää mausteet. Nostele sekaisin.
Lisää halkaistut kirsikkatomaatit sekaan.
Nostele vielä ja laita lautaselle.
Mausta ja koristele rucolanlehdillä ja parmesanjuustolla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.