Perunasalaatti saa makua chorizomakkarasta ja pekonista.
Tämä annos sopii myös miesten ruokavalioon vaikka salaatista puhutaan.
Perunoita 1 kg
Pekonia 140 g
Chorizoa 4 kpl
Smetanaa 5 rkl
Omena 1 kpl
Suolaa
Mustapippuria
Tämä annos sopii myös miesten ruokavalioon vaikka salaatista puhutaan.
![]() |
Kuva on kuvituskuva, koska salaatti meni jo. Jösses kun smetana ja chorizomakkara komppas toisiaan. |
Perunoita 1 kg
Pekonia 140 g
Chorizoa 4 kpl
Smetanaa 5 rkl
Omena 1 kpl
Suolaa
Mustapippuria
Keitä perunoita noin 8 minuuttia, jäähdytä ja pilko pieneksi.
Kuori ja pilko omena.
Pilko myös kevätsipuli aivan pieneksi.
Paista pekonisilppu ja chorizomakkarat kypsäksi.
Sekoita kaikki kunnolla keskenään ja lisää smetana.
Mausta suolalla, pippurilla tarvittaessa.
Laita jääkaappiin hetkeksi maustumaan.
Tarjoile makkaran tai porsaan ribsien kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.