Pekonia, penneä, chiliä, smetanaa ja vielä koristelu.
Chilin kanssa voit hieman säätää eli mitä vahvempaa, tietysti sitä tulisempaa. Smetanaa kannattaa jättää hieman purkin pohjalle, mikäli chiliä tuli liikaa.
Mutta ei tehdä chilistä ongelmaa koska hän on vain chili.
Valkosipulia 2 kynttä
Punainen chili 1 kpl
Öljyä 2 rkl
Pekonia 140 g
Tomaattipyrettä + 2 rkl
Smetanaa 2 prk
Pastaa ( Penne ) 500 g
Merisuolaa
Aitoa Cheddar-juustoa raastettuna (Jukolan juusto)
Persiljaa koristeeksi
Chilin kanssa voit hieman säätää eli mitä vahvempaa, tietysti sitä tulisempaa. Smetanaa kannattaa jättää hieman purkin pohjalle, mikäli chiliä tuli liikaa.
Mutta ei tehdä chilistä ongelmaa koska hän on vain chili.
![]() |
Chili-pekonipasta maistuu jokaiselle. Ruokaisa pasta-ateria. |
Valkosipulia 2 kynttä
Punainen chili 1 kpl
Öljyä 2 rkl
Pekonia 140 g
Tomaattipyrettä + 2 rkl
Smetanaa 2 prk
Pastaa ( Penne ) 500 g
Merisuolaa
Aitoa Cheddar-juustoa raastettuna (Jukolan juusto)
Persiljaa koristeeksi
Keitä pasta, runsaasti suolatussa vedessä. Pilko valkosipulit ja chili ja paista nopeasti öljyssä, kuumalla pannulla.
Pilko pekonit sekaan. Paista pekoni hieman rapeaksi.
Lisää smetana joukkoon ja sekoita.
Kun kastike on tasaista, nostele pastat sekaan kastikkeen kanssa ja hauduta hetki.
Raasta cheddaria pinnalle ja ruohosipulia koristeeksi.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.