Pastaresepti - mitä se muuta vaatii kuin kunnon raaka-aineet.
Herkkusieniä, naudanlihaa ja aurajuustoa. Tämä pastaruoka on muuten...uuh.
Naudan ulkofilettä 400 g
Herkkusieniä 200 g
Kanalientä 2 dl
Aurajuustoa n. 120 g
Kermaa 2 dl
Parmesanjuustoa
Worcesterkastiketta 0.5 dl
Sipuli 1 kpl
Suolaa
Mustapippuria
Tagliatelle tai vastaavaa pastaa 400 g
Oliiveja kivettömiä
Herkkusieniä, naudanlihaa ja aurajuustoa. Tämä pastaruoka on muuten...uuh.
![]() |
Koska Aurajuusto ja herkkusieni tuo sen maun pastaan, niin sen takia on nimi. Mutta naudanliha tuo ruokaisuutta. Olkaa hyvä. Naudanlihaa, pastaa ja aurajuustoa sekä herkkusieniä. Selkeetä. |
Naudan ulkofilettä 400 g
Herkkusieniä 200 g
Kanalientä 2 dl
Aurajuustoa n. 120 g
Kermaa 2 dl
Parmesanjuustoa
Worcesterkastiketta 0.5 dl
Sipuli 1 kpl
Suolaa
Mustapippuria
Tagliatelle tai vastaavaa pastaa 400 g
Oliiveja kivettömiä
Mausta huoneenlämpöinen liha suolalla sekä pippurilla. Leikkaa pieniksi pihveiksi n. 2-3 cm halkaisijaltaan.
Pilko sipuli pieneksi.
Siivuta herkkusienet n. 1 cm paksuisiksi siivuiksi.
Paista lihat voissa, mediumasteelle ja siirrä erilliseen kulhoon.
Kuullota sipulit ja paista nopeasti herkkusienet. Nosta sipuli ja herkkusienet lihan joukkoon.
Lisää kanaliemi ja worcesterkastike paistinpannulle kiehauta.
Sulata aurajuusto liemeen ja lisää kerma.
Kaada lihat, sienet ja sipuli kastikkeen joukkoon ja anna hautua kunnes pasta on myös medium kypsyydessä.
Koristele kivettömillä oliiveilla ja parmesan lastuilla.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.