Appelsiinisalaatti on kaunis, raikas.
Tämä salaatti on todella yllättävä, siis makumaailmaltaan.
Andalucian auringossa blogista ja upeasta ruokakirjasta apinoitu, pienin muutoksin.
Appelsiinia 4 kpl
Yhden granaattiomenan siemenet
Hunajaa
Turkkilaista jugurttia
Pistaasipähkinöitä, suolaamattomia ja karkeasti rouhittuna n. 2 dl
Kanelia 1 tl
Minttua 1 pnt
Tämä salaatti on todella yllättävä, siis makumaailmaltaan.
Andalucian auringossa blogista ja upeasta ruokakirjasta apinoitu, pienin muutoksin.
Appelsiinia 4 kpl
Yhden granaattiomenan siemenet
Hunajaa
Turkkilaista jugurttia
Pistaasipähkinöitä, suolaamattomia ja karkeasti rouhittuna n. 2 dl
Kanelia 1 tl
Minttua 1 pnt
Leikkaa appelsiinin kannat pois ja kuori appelsiini.
Siivuta todella ohueksi.
Laita tarjoiluastiaan.
Poista granaattiomenasta siemenet ja ripottele appelsiinin päälle.
Laita nokare turkkilaista jugurttia salaatin päälle.
Lisää juoksevaa hunajaa "norona" päälle.
Ripottele kanelia pinnalle.
Silppua tuore minttua todella pieneksi ja koristele ja mausta salaatti sillä.
Lisää rouhitut pistaasipähkinät pinnalle.
Kommentit
Lähetä kommentti
No sano sää nyt edes jotakin.